Om


Nordjysk Detektorforening (NDF) startede d. 6/3 2018 i Huset Hasserisgade, da der var flere der ytrede et ønske om en sådan forening i Aalborg.

Vi har siden opstarten fået et stort antal medlemmer fordelt rundt i hele Nord-/Midtjylland.

Nordjysk Detektorforenings formål er at give medlemmerne de bedste mulige rammer for udøvelse af detektorhobbyen, fremme interessen for fortiden og den historiske forståelse.

Vi vægter højt at give vores medlemmer de bedste muligheder for sparring og udveksling af erfaringer medlemmerne imellem, og det gør vi bl.a. på vores klubaftner.

I 2019 blev vi godkendt som en folkeoplysnings forening, hvilket betød at vi fik mulighed for at flytte i vores nuværende klublokaler, som ligger på Forchhammersvej 11 9000 Aalborg.

Desuden lægger vi også et stort arbejde i, at arrangere fællessøgninger, foredrag og kurser, og her gør vi brug af vores samarbejdspartnere, som bl.a. er Museer og Lokalhistoriske foreninger.

Derudover har foreningen et tæt samarbejde med Detektor Vendsyssel, Metallsøkere i Vestfold – Telemark i Norge samt SMF i Sverige som nu er officielle venskabsforeninger.


Følg os på de sociale medier!